5 κρίκοι ένα τάλιρο

fiverr icon(2)
5 κρίκοι ένα τάλιρο, 5 δολάρια ότι πάρεις.
Σίγουρα οι δημιουργοί του Fiverr πριν από δύο χρόνια, όταν και αποφάσισαν να υλοποιήσουν την ιδέα τους, δεν θα περίμεναν τόση μεγάλη απήχηση. Είναι τελικά τόσα πολλά αυτά που μπορεί να γίνουν μόνο με $5; Ναι, είναι τόσα και ακόμα περισσότερα!!!




Το Fiverr είναι μια ιστοσελίδα στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε να προσφέρει μια εργασία ή μια υπηρεσία για $5. Ούτε παρακάτω, ούτε παραπάνω. Αντίστοιχα ότι αγοράζεις κοστίζει ακριβώς $5. Το σλόγκαν τους είναι το "the things people do for $5". Αγορές και πωλήσεις γίνονται μέσω paypal. Υπάρχει και μία διαδικασία αξιολόγησης των πωλητών, που τους ανεβάζει επίπεδο ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Σε κάθε επίπεδο που ανεβαίνει του παρέχονται και περισσότερα εργαλεία από το Fiverr. Το δυσάρεστο για μας είναι ότι η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου δεν μας ευνοεί καθόλου για να ασχοληθούμε επαγγελματικά με πωλήσεις στο Fiverr. Από τα $5 παρακρατείτε το $1 από την εταιρία. Μας μένουν δηλαδή περίπου €3 για τον κόπο μας. Κάποιοι Ασιάτες και Λατίνοι όμως, κάνουν χρυσές δουλειές. Στον αντίποδα, έχουμε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στις αγορές. Βρίσκεις να αγοράσεις εργασίες και υπηρεσίες σε εξεφτελιστικές τιμές. Τόσο χαμηλές που απορείς πως κάποιος μπορεί να κάνει μια δουλειά σχεδόν τζάμπα. Είπαμε, η ισοτιμία το κάνει να φαίνεται έτσι.

Οι υπηρεσίες είναι χωρισμένες σε κατηγορίες για την εύκολη πλοήγηση του υποψήφιου αγοραστή. Για να έχεις την δυνατότητα αγοράς πρέπει να γίνεις μέλος, συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα. Η περιήγηση στις προσφορές δεν απαιτεί σύνδεση σε λογαριασμό, οπότε μπορείτε άνετα να ρίξετε μια ματιά πρώτα.

5 κρίκοι ένα τάλιρο και Fiverr !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου