Το χειρότερο λάθος στο οποίο πέφτουν οι περισσότεροι blogers

blogger icon
Στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες και κάθε μέρα παρουσιάζονται και νέες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μια ιδέα και να συγκεντρωθείτε σε αυτήν. Αν οικοδομήσετε ένα blog πάνω σε αυτήν την ιδέα και δουλέψετε σε αυτήν, μετά από κάποιο διάστημα θα αποδώσει. Σε μερικούς μήνες θα έχετε αποκτήσει μια πραγματική επιχείρηση.




Η πληθώρα όμως των ευκαιριών, οδηγεί τους περισσότερους επίδοξους επιχειρηματίες σε αποτυχία. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή προσπαθούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το βλέπω ξανά και ξανά. Ένα blog που έχει μια συγκεκριμένη θεματολογία, να έχει και 5-6 διαφημιστικά banner άσχετα, και κάποια άρθρα άσχετα που αποσκοπούν στο εύκολο και άμεσο κέρδος. Αυτό το " βγάλε χρήματα, κάνε κλικ εδώ" είναι η ταφόπλακα ενός blog.
Επίσης το ίδιο λάθος, αλλά με άλλη μορφή, είναι το να φτιάχνεις 5 blog ταυτόχρονα για να κερδίζεις και από τα 5. Μέγα λάθος! Τελικά και τα 5 θα αποτύχουν. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με 1 και όταν αυτό φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα και σταθεροποιήσει τα κέρδη του (όσα και να είναι αυτά), τότε ξεκινήστε το δεύτερο.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα blog που θα είναι πραγματική επιχείρηση, θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτό και να δώσετε όλη σας την ενέργεια εκεί. Οι υπόλοιπες ευκαιρίες δεν χάνονται. Θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν και τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου