SiteTalk τρόποι πληρωμής

sitetalk members
Στις 6 Οκτωβρίου το Sitetalk κάνει πρεμιέρα με την ολοκαίνουργη και πολύ φιλική πλατφόρμα του.  Έχω γράψει πολλά για το SiteTalk, αλλά έχω αφήσει το σημαντικότερο. Πως πληρώνονται τα μέλη του. Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής της OPN.

Άμεσο μπόνους
Πληρώνεστε το 10% από τους άμεσους συνεργάτες σας. Άμεσος συνεργάτης θεωρείται κάθε μέλος το οποίο εγγράφηκε μέσω του δικού σας προσωπικού λινκ. Σε κάθε αγορά άμεσου συνεργάτη (για πάντα) πληρώνεστε το 10%. Ο αριθμός των άμεσων συνεργατών που μπορείτε να εγγράψετε δεν έχει όριο, το μπόνους ισχύει για τον καθένα ξεχωριστά.




Μπόνους δικτύου
Το πλάνο απολαβών της ΟΡΝ είναι το λεγόμενο Δυαδικό (Binary). Χτίζετε την οργάνωσή σας σε δυο "πόδια", δεξί και αριστερό. Το μπόνους δικτύου σας πληρώνει το 10% του συνολικού τζίρου του "ποδιού" με την μικρότερη κατανάλωση (ανά εβδομάδα). Π.χ:


   4.000Βν           2.000Βν

                                                        
                                     
                      
 
Στο παράδειγμα το δεξί ¨πόδι¨ σας, πληρώνει το 10% άρα 200€.
Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό μελών που μπορεί να έχει η οργάνωσή σας και κανένας γεωγραφικός περιορισμός. Στον υπολογισμό προστίθενται τόσο τα Βν από τα πακέτα όσο και από όλα τα προϊόντα που διακινούνται στην πλατφόρμα.




Matching μπόνους
Είναι το μπόνους που πληρώνει περισσότερο και εξασφαλίζει παθητικό εισόδημα. Πρόκειται για αμοιβή 2-5% από τον τζίρο των συνεργατών σας, σε βάθος 7 επίπεδα. Πληρώνεστε από τον τζίρο που κάνουν οι συνεργάτες σας και οι ομάδες τους σε βάθος μέχρι και 7 επίπεδα.

Όλα τα μπόνους υπολογίζονται από υπολογιστή, για όλους ισχύει το ίδιο και κανένα ποσοστό προμήθειας δεν αφαιρείται από τον εισηγητή σας.


*** Το επαγγελματικό project της OPN είναι MLM αλλά το SiteTalk μπορεί να σταθεί και από μόνο του λόγω της πρωτοποριακής δομής του. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο όλα τα μέλη να αποσκοπούν στα χρήματα για να λειτουργεί εύρυθμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου