Πως να δημιουργήσετε ποιοτικό περιεχόμενο για blog (Video)

Marie Forleo
Το blogging είναι σημαντικό στο ίντερνετ μάρκετινγκ. Το ίδιο σημαντικό είναι και για το SEO. Τι γίνεται όμως όταν αρχίζουν και στερεύουν οι ιδέες, όταν πια το μυαλό δεν έχει κάτι καινούριο για να αποτυπωθεί στο χαρτί; Δεν είναι καθόλου εύκολο να γράφεις καινούρια άρθρα κάθε τόσο και αυτό να κρατάει για χρόνια. Η συνήθης εξέλιξη είναι η αντιγραφή από άλλες ιστοσελίδες. 

Πέρα όμως από τις ιδέες, ένα άλλο πρόβλημα είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να γραφτεί και να επιμεληθεί ένα άρθρο. Το ιδανικό είναι να γράφει κάποιος συνεχώς, διαφορετικά και μοναδικά άρθρα, σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο ακόμα και για έμπειρους συγγραφείς.




Η Marie Forleo είναι ένας από αυτούς που τα καταφέρνουν και μάλιστα πολύ καλά. Τα εβδομαδιαία άρθρα της και video έχουν πάνω από 90.000 συνδρομητές σε 188 χώρες. Πρόσφατα δημιούργησε ένα video με μερικές συμβουλές για το πως κάποιος μπορεί να γράψει καλά και γρήγορα σε ένα blog. Το video δίνει 8 κατευθυντήριες γραμμές για μικρές επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες blogs. Δώστε λίγη προσοχή στο σημείο που αναφέρει για τον διαχωρισμό: write - edit. 

*** Δεν είμαι σίγουρος αν αυτοί οι 90.000 παρακολουθούν τα video ή την Marie!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου