Το SiteTalk μέσα στο 2013

πως θα είναι το SiteTalk 2013
Με όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες υποδέχεται την καινούργια χρονιά το SiteTalk. Οι υπεύθυνοι της OPN πιστεύουν ότι η χρονιά αυτή θα είναι δική τους. Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας της πλατφόρμας, είναι έτοιμη για το μεγάλο άλμα. Η αλήθεια είναι ότι στις κεντροευρωπαϊκές χώρες και σε κάποιες χώρες της Ασίας είναι ήδη πολύ γνωστή και έχει μεγάλη και στερεή ανάπτυξη. Υπάρχει όμως και ο άγραφος κανόνας του ίντερνετ που λέει ότι αν δεν κατακτήσεις την Αμερική, δεν έχεις κατακτήσει τίποτα. Εκεί είναι ο χώρος όπου αναπτύσσονται όλες οι σοβαρές ιδέες και εκεί δίνεις τις πραγματικές εξετάσεις.




Υπάρχουν όμως ενδείξεις που δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να γίνει και αυτό. Το πρώτο μεγάλο βήμα γίνεται στις 14 Ιανουαρίου, όταν και η εταιρία εισέρχεται στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ένα πολύ σημαντικό εγχείρημα, μιας και εκτός από το κύρος που θα αποκτήσει, μπορεί να αντλήσει και κεφάλαια για επενδύσεις.
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο θα είναι έτοιμη και η forex πλατφόρμα του SiteTalk. Τα games ήδη λειτουργούν και μάλιστα με πολύ μεγάλες συμμετοχές, μιας και τα βραβεία είναι μεγάλα και είναι σε μετρητά. Τα deals πηγαίνουν πολύ καλά στις περισσότερες χώρες.
Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι λίγο πίσω. Τα deals μόλις ξεκίνησαν. Στο τέλος του 2012 είχε μπει το πρώτο. Μέσα στο 2013 θα γίνει σοβαρή δουλειά σε αυτόν τον τομέα και σταδιακά θα αυξάνονται οι προσφορές. Το μεγάλο ατού στο θέμα αυτό είναι ότι οι επιχειρήσεις που καταχωρούν τις προσφορές δεν έχουν κανένα απολύτως κόστος. Είναι εντελώς δωρεάν (αν κάποιος επιθυμεί να συνεργαστεί με την OPN για να βάλει την προσφορά του, ας μου στείλει ένα email για να τον φέρω σε επαφή με τον υπεύθυνο).




Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξάπλωση της ελληνικής ομάδας έχει πολλές αιτίες. Λίγο η  παρά φύση εξάρτηση από το facebook, λίγο η  ημιτελής μέχρι πρόσφατα ελληνική πλατφόρμα και κάποιοι άλλοι λόγοι που δεν είναι του παρόντος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα πρόκειται για μια πολύ ευκαιρία η κατάληψη μιας θέσης στο δίκτυο του SiteTalk. Όπως έχω τονίσει και άλλες φορές στο παρελθόν, κάτι που δεν κοστίζει τίποτα και που υπάρχει έστω και μία πιθανότητα στο εκατομμύριο, στο μέλλον να ωφεληθούμε από αυτό, το ακολουθούμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου